Alla inlägg den 28 februari 2008

Av . - 28 februari 2008 21:02

Vi behöver nu förstärka vår organisation och söker Dig med två armar och två ben. Vi uppskattar Dig som inte drogar under arbetstid. Du kan hålla många bollar i luften - som t.ex att köra och hålla utkik efter hållplatser samtidigt. Ibland kör det ihop sig och du måste kontrollera klockan också men det brukar ordna sig. Kan Du läsa är det ett plus. Du tycker om att arbeta med människor och spottar inte på dem när Du blir arg. Vi tänker oss också att Du har lätt för att känna igen Stopptecknet, Lämna företräde och Enkelriktat. Du gillar utmaningar, såsom att t.ex följa en tidtabell. I våra moderna bussar finns automatiska kort-/biljettavläsare så Du behöver inte kunna ta betalt. Försök skriva Ditt namn på ett papper tillsammans med Ditt telefonnummer och sänd det till oss, helst före måndag.

Av . - 28 februari 2008 17:54

Bäste Doktor BOB,

Jag har ett litet problem till. Häromdagen var en mycket god vän till mig hemma hos mig (vi kan kalla honom Frank). Vi hade jättetrevligt så han stannade över natten. När jag vaknade nästa morgon märkte jag att han hade virat ca 4m eltejp runt min mun. Nu hör det till saken att jag har ett långt och lurvigt skägg. Och inte nog med att det ser konstigt ut, jag har svårt att prata och äta också. Frank tycker det ser fräckt ut men jag vill inte ha det så här längre. Finns det något som gör det mindre ont när jag tar av mig tejpen? Kommer jag att få behålla mitt älskade skägg? Finns det något bra på Apoteket?

Lutz


Hej Lutz!

Först vill jag säga att du kan skatta dig lycklig som har en sådan pojkvän som Frank. Din situation är dock inte unik. Förra helgen vaknade jag själv upp tejpad till händer och fötter, inrullad i en handknuten matta från Afganistan. Att det kommer att göra ont när du tar bort tejpen behöver inte vara någonting negativt. Tvärtom ...ta vara på situationen istället och gör smärtan till något njutbart. Du kan tex. låta Frank dra bort tejpen långsamt och varsamt. Skägget växer ut igen så det är ditt minsta problem. Det finns självklart medel på Apoteket som kan lindra, en salva som heter Analrevaxal kan rekommenderas.

Och du ...glöm inte att ett hett bad och några tända ljus kan få även den gråaste dag att klarna upp.

Lycka till och ta nu vara på Frank ( annars kanske jag gör det åt dig )

Dr BoB



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards