Alla inlägg den 29 februari 2008

Av . - 29 februari 2008 14:34

Här kommer ett axplock ur några av artiklarna i Restad Dagblad den gångna veckan.


Radio Väst anlitar konsultfirma.

Lokalradions tillförordnade chef Ossian Kukhuvud beräftar för Restads Dagblad att han ansett sig nöd och tvungen att hyra in en logoped för att komma tillrätta med missförhållandena inom reporter- och programledarkåren i Fyrbodalsområdet.

- Det är inte acceptabelt att två tredjedelar av personalen inte kan uttala

s eller r ljud, menar Ossian. Att dessa handikappade människor dessutom kombinerar sitt lyte med en från början grotesk Kalmar- eller skånedialekt gör det hela än mer förfärande. -Vi har kommit fel från början och måste nu agera kraftfullt för att återupprätta förtroendet hos de stackars lyssnare

som fortfarande hittar till vår frekvens. Var kommer dessa människor ifrån?

frågar sig Kukhuvud retoriskt.


Kommunalrådet i Vänersborg tar Time Out.

" Jag känner mig helt tom i bollen efter ett oerhört hektiskt 2007 " säger en

påtagligt sliten politiker och skakar uppgivet på huvudet. -När jag tog detta uppdraget så var det med förvissningen om att kommunens intentioner var att " backa med röva in i framtiden " men så har jag inte upplevt året som gick. Nyetableringen av Lidl:s mataffär tog styggt och sedan har vi ju också rivit gamla restaurang Strömsborg, men den nyanlagda rondellen i Järnvägsbacken var nog ändå det som fick bägaren att rinna över. I dagsläget vill jag bara vara ifred säger kommunalrådet.


V.V.H har etablerats sig i Frändefors.

Föreningen Våga Vara Hetero har just färdigställts sina lokaler och räknar

med att vara igång med sin verksamhet inom kort. Ansvarig C. Bögler berättar att man framförallt kommer att vända sig till målgruppen " osäkra

bögar ". Det är aldrig försent att ta reson säger Bögler, och berättar vidare att metoden man arbetar efter kallas " in i garderoben ". Konceptet är enkelt och bygger på att få människor tillbaka in i garderoben genom utbildning, gruppsamtal, konfrontation och samtalsterapi. -Vi kan t.o.m tänka oss att ge elchocker om det kan hjälpa en enda vilsen själ tillbaka på anständighetens väg  säger Bögler avslutningsvis.


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards