Alla inlägg den 14 maj 2008

Av . - 14 maj 2008 22:24



JAHA!  Nu är det dax för alla stjärtgossar att börja ladda för Pride festivalen!

Dax att skaffa en bögvän att kladda på framför kamerorna.

Dax att klippa byxbaken av skinnbyxorna

Dax att skaffa ett jobb på TV och ”komma ut” i något barnprogram

Dax att piffa upp sig med något rosa

Dax att köpa en hink med vaselin

Dax att ta ur analpluggen från förra årets festival och byta batterier


Av . - 14 maj 2008 21:36


Försvarsdepartementet har räknat fram att även om hela svenska försvarsmakten läggs ned, kommer den ändå att kosta skattebetalarna ca 1miljard per år.....

Av . - 14 maj 2008 19:45

Jäsp! Jaha, inga drev denna veckan heller. Få se nu…………… vi kan väl göra en artikel om vad som kanske hände i fotbolls-VM för 14 år sedan. ”Sverige blev bortdömt” är ju en bra artikel som många kan uppfatta som en nyhet….

Sen kan vi ju skriva att Polisen ska ta krafttag mot grov brottslighet. Det kan man nämna lite då och då. Även om inget händer så är det ju i alla fall en nyhet………

Och sen kan vi skriva det som varit känt länge men som ändå har sin plats i det allmänna eländesrapporterandet : att huspriserna är på väg ner. Det förtjänas upprepas. Så på sitt sätt är det ju en nyhet …..alltså…….varje gång …för de kanske gått ner lite till sen senast……..

Av . - 14 maj 2008 19:33

Carl-Axel Thernberg alias Kalle Sändare är död. En mästare i nonsens har lämnat oss. Tack Carl-Axel för alla skratt du frambringat genom dina inspelade, tramsiga telefonsamtal. Alla konstiga ord och meningar som man antingen säger ”vaddå?!” eller bara skrattar åt. Få människor lämnar så mycket skratt och glädje i sina fotspår. Och vad bättre är en gåva till någon annan än ett hjärtligt skratt? Tack ska du ha och hoppas du får det bra på andra sidan.

Strufen ese har.



Ovido - Quiz & Flashcards