Alla inlägg under maj 2008

Av . - 14 maj 2008 19:45

Jäsp! Jaha, inga drev denna veckan heller. Få se nu…………… vi kan väl göra en artikel om vad som kanske hände i fotbolls-VM för 14 år sedan. ”Sverige blev bortdömt” är ju en bra artikel som många kan uppfatta som en nyhet….

Sen kan vi ju skriva att Polisen ska ta krafttag mot grov brottslighet. Det kan man nämna lite då och då. Även om inget händer så är det ju i alla fall en nyhet………

Och sen kan vi skriva det som varit känt länge men som ändå har sin plats i det allmänna eländesrapporterandet : att huspriserna är på väg ner. Det förtjänas upprepas. Så på sitt sätt är det ju en nyhet …..alltså…….varje gång …för de kanske gått ner lite till sen senast……..

Av . - 14 maj 2008 19:33

Carl-Axel Thernberg alias Kalle Sändare är död. En mästare i nonsens har lämnat oss. Tack Carl-Axel för alla skratt du frambringat genom dina inspelade, tramsiga telefonsamtal. Alla konstiga ord och meningar som man antingen säger ”vaddå?!” eller bara skrattar åt. Få människor lämnar så mycket skratt och glädje i sina fotspår. Och vad bättre är en gåva till någon annan än ett hjärtligt skratt? Tack ska du ha och hoppas du får det bra på andra sidan.

Strufen ese har.



Av . - 4 maj 2008 23:02


Nu har det framkommit att Bert förser Osama Bin Laden med vapen. Senaste året har Bert levererat vapen till Al Qaeda för en halv miljard dollar. Samtidigt har han gått under jorden och detta är den sista bilden på honom och Osama, tagen på Disney World förra sommaren, där de sågs äta spunnet socker tillsammans.

Av . - 4 maj 2008 22:51

Detta är en konferens för män som får tillfälle att lyssna och diskutera om hur deras kvinnor stressar dem. Får du inte heller sitta ner en stund och läsa tidningen eller titta på sporten utan att få en massa arbetsuppgifter du omöjligen hinner med före midnatt? Får du också skynda dig att dammsuga så du sen hinner med att tvätta bilen ? Då ska du lyssna på vår föreläsare Edvin Gallstrup som säger att ”kärringen ska krypa längs taklisten när mannen kommer hem”. Vad han menar med det får du veta på vår konferens. Välkommen!

Av . - 2 maj 2008 12:32


Mer bildbevis på Hitlers dåliga umgänge! Här ser vi Benny Hill med två löskokta ägg under högtidliga former i Nürnberg. Notera Bennys kvadratiska mustasch.  Det var han som inspirerade Hitler till den senare kallade "Hitler-mustaschen".


Av . - 1 maj 2008 01:29

Nu finns bildbevis på Hitlers minst sagt dåliga umgänge. Här ser vi honom dels med Peter Sellers och dels med Bert. Det var Bert (från The Muppet Show) som övertalade Hitler att starta kriget mot Polen som alla vet, spårade ur i ett världskrig.


Av . - 1 maj 2008 01:02

Upp till kampf !

Tårögda målar vi våra plakat med vetskapen om att Göran ”massivet” Persson inte ska leda oss genom denna röda arbetardag. Han är ju numera miljonär och firar arbetarens dag under en kristallkrona i något slott eller herrgård. (kan Svensson lära något av denna karikatyr av ”folklig politiker”?).

Vad ska vi demonstrera mot då? Eller för?

”Bort med mördarsniglarna” ?

”Varför finns det fler irakier än grodor i det här landet?”

”Fria hjärntransplantationer till politiker”

”Varför glömde ni oss efter valet?”

Ja, det är bara att kladda på era plakat. Men frågan är om någon tittar på dem. Vi har nog nått den politiska lobotomi som andra länder redan genomgått. Att protestera och sedan rösta fram en ny regering är som att byta Pepsodent mot Colgate och vilken jävla stor skillnad gjorde det?

Köppernick Littorin

Ovido - Quiz & Flashcards