Alla inlägg den 13 mars 2008

Av . - 13 mars 2008 19:04

Så jäääävla trött på alla SUVar och Humrar på gatorna. Nu ska vi se vem som är störst! (Ska måla om den i svart pianolack och kroma eldröret nästa vecka).

Av . - 13 mars 2008 17:35

Varför är folk rädda för att använda paraply nuförtiden? Är de rädda för att de ska dra till sig flugor? Eller vad är det frågan om? Förbannad blir man!

Idag blir man hellre blöt som en vattensork än att fälla ut ett paraply. Hellre blöta ner allt man kommer i närheten av när man väl kommer inomhus än att använda detta utmärkta regnskydd. Hellre bli nerkyld och förkyld än att skämma ut sig och använda paraply. Läste nyligen att det håller på att bli inne igen med paraply - jag har aldrig tänkt på att det varit ”ute”. Hur kan en så praktisk sak bli ute? Tänk om det blir ”ute” med toaletter snart också. Likaväl som man kan gå runt som en indränkt vattensork kan man väl sätta sig på gräsmattan och skita. Vadå, är det ute med toaletter så är det. Vad gör det väl om det ligger människo-skit i trappuppgången och stinker piss på kontoret om man bara är ”inne”.

Ovido - Quiz & Flashcards