Alla inlägg den 14 april 2008

Av . - 14 april 2008 22:18

Till sist har FN hittat massförstörelsevapnen - i USA. Efter både historiska och geografiska efterforskningar har man kommit fram till att:

1) USA är den enda nation i historien som utsatt annat land för ett riktigt massförstörelsevapen, nämligen atombomben, två gånger dessutom. (Ca. 200.000 människor dog ögonblickligen eller dagarna efter.)

2) Dessa ”weapons of massdestruction” fanns utspridda över hela USA i väl undangömda bunkrar och i ubåtar på världshaven. Varje befolkat hörn av världen kan nås av dessa massförstörelsevapen.

Kommissionen fann också att presidenten har möjlighet att när som helst trycka på utlösarknappen, var han än är.

Man hittade också tonvis av kemiska vapen (med nervgifter bl.a.) och biologiska vapen (med livshotande sjukdomar) i depåer utspridda över hela USA.

Vita huset försäkrade dock att dessa vapen endast kommer att användas i goda syften.

Sökandet efter massförstörelsevapen kan därmed avslutas.

Att USA är den nation som har deltagit i flest internationella, militära konflikter genom tiderna ska endast ses som en garanti för fred och frihet avslutar kommissionen sin rapport.

Av . - 14 april 2008 19:58


Kan inte förstå kritiken mot stamcellsforskning. Det är ju bra för alla som stammar om de hittar ett botemedel. Det är ju bra för oss alla.

 Clueless Bill 

Ovido - Quiz & Flashcards