Alla inlägg under april 2008

Av . - 14 april 2008 19:58


Kan inte förstå kritiken mot stamcellsforskning. Det är ju bra för alla som stammar om de hittar ett botemedel. Det är ju bra för oss alla.

 Clueless Bill 

Av . - 12 april 2008 23:41


En av dessa två har inte i Afrika (eller någon annanstans) att göra. En ledtråd: Han tror att han är Adolf Hitler och han har syfillis.

Av . - 12 april 2008 04:52

Myrdals kommentar om Tibet och dess 6 miljoner invånare.

 - En liten feodal klick


Av . - 12 april 2008 04:36

Om jag nu minns rätt så var det tidigt nittonhundrasjuttiotal, och fortfarande de överkomliga problemen och de okomplicerade lösningarnas årtionde. Fröken bar folkdräkt på skolavslutningen, dyslektikerna gick i OBS-klass en trappa ner, tant Lantz sov i papiljotter och grannar lånade socker och mjöl i kopp från varandra. En tid då morbror Roland, postiljon och släktens ironiske mentor ville att det skulle spruta vatten ur luren på den som slog numret till socialbyrån, och då vår föräldrageneration näpste av alla ungdomar som sa emot, med den alltid lika avväpnande frasen.  – Klipp dig och skaffa ett jobb.

Av . - 12 april 2008 04:31

Nu har den lilla baken fått sitt, så nu ska neger-Joe och jag bara sitta och mysa hela kvällen famför tv:n.

Av . - 12 april 2008 04:26

Vill på detta högtidliga sätt att det kommer till allmänhetens kännedom att min avföring idag var mycket jämn och fin. 

Av . - 12 april 2008 04:24

Behöver du hjälp så kan jag stå till tjänst med ett finger i ögat och en knäpp på näsan. Ättestupan på Halleberg kan också rekommenderas.

För vidare konsultation kontakta ditt lokalkontor.


Av . - 11 april 2008 20:42



Efter många och långa rykten kommer nu Teletubbies ut ur garderoben och meddelar att de är homosexuella och har gruppsex mellan tagningarna. Gipsy säger ”Jag tycker om att slicka på Laalaa” och Poo säger att ”Tinky Winky har ett underbart anus.”

Varumärkesinnehavaren SuckMyDick tycker det är olyckligt att avslöjandet kommer så här inför en ny TV-säsong. ”Det var ju inte meningen att någon skulle veta” säger Mr. Fruitcake på SuckMyDick Ltd. "Dessvärre har dom börjat slira in på bondage och bajslekar så det ser inte så bra ut". Håller dom på så här kommer nog serien att läggas ner snart, säger Mr. Fruitcake. Men Mrs. Bukkake tycker att ”Det här är bara början!” Vi ska starta något nytt, säger hon och försvinner med ett vitt klet i ansiktet.




Ovido - Quiz & Flashcards